Onze diensten

Onze diensten zijn zeer divers, zie onderstaand een kleine opsomming van de meest voorkomende diensten.
Autobelettering

Print & Sign

Onder print en sign valt ontzettend veel. Denk hierbij aan reclame voor binnen en buiten, voor events en beurzen etc.

Stickers & Drukwerk

Stickers van klein tot groot en drukwerk van visitekaartjes tot complete boekwerken. Wij leveren graag iets bijzonders.

Maatwerk

Onder maatwerk valt bij ons alles wat specifiek voor jou geproduceerd en/of ontworpen wordt.

Onze vaste leverancier voor prints

Rutger Koelemeijer, Green Building Control

“We hebben hier nu een aantal keren visitekaartjes besteld, bedrijfskleding besteld en laten bedrukken, maar ook relatiegeschenken laten bedrukken. Altijd volgens afspraak en op tijd geleverd. Ook sterk in het meedenken of het ontwerpen van de prints of stickers de juiste partij.”

Autobelettering

Belettering in huisstijl

De meest geleverde belettering is complete belettering in jouw huisstijl. Wij sturen jou een digitaal voorstel en bij akkoord gaan wij aan de slag met het produceren van de stickers. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de kleuren, fonts en logo van jouw huisstijl.

Installatie

Het beletteren van jouw bedrijfsauto gebeurt te allen tijde binnen en kan zowel op eigen locatie of op onze vaste locatie in Halfweg.

Kleine of losse stickers

Naast complete belettering in jouw huisstijl is het ook mogelijk om enkele kleine stickers te bestellen met bijvoorbeeld een telefoonnummer, webadres of alleen het logo. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Reclame

Binnenreclame

Jouw bedrijf is jouw visitekaartje én om de huisstijl door te laten lopen in jouw bedrijf helpen wij je graag. Denk hierbij aan wegwijzers, posters, wandpanelen, schoonloopmatten, afhaalcorners, banners, POS displays en meer.

Buitenreclame

En ook buiten is het van belang dat jouw huisstijl zichtbaar is. Maak jouw bedrijf kenbaar door het gebruik van bijvoorbeeld vlaggen, een gevelbord, raamstickers, gevelvlaggen of spandoeken.

Toepassingen

Wij leveren ontzettend veel producten die ingezet kunnen worden voor zowel binnen- als buitenreclame. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Stickers en drukwerk

Stickers

Of je nu op zoek bent naar etiketten, slagvaste stickers, keuringsstickers of stickers voor op ramen, asfalt, magneet- en/of whiteboard stickers. Wij leveren het allemaal. Van losse stickers, tot stickers op rol en van zwartwit tot fullcolor.

Drukwerk

Ook voor drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren alles in huisstijl en kunnen je uiteraard helpen met het ontwerp hiervan. Wij leveren o.a. visitekaartjes, kaarten, briefpapier, enveloppen, flyers, posters en meer.

Bijzondere afwerking

Ben je op zoek naar drukwerk met een bijzondere afwerking? Een glansje, een matte uitstraling, foliedruk of een combinatie? Daar maak je ons heel blij mee! Wij gaan graag aan de slag met jouw specifieke wensen om een uniek product te leveren.

Textieldruk

Bedrijfskleding

Jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf en hoe mooi is het als jij en je medewerkers ook geheel in huisstijl aan het werk zijn? Dat is de perfecte reclame en makkelijker kun je het niet maken.

Teamkleding

Ook voor het bedrukken van sport- en teamkleding kun je bij ons terecht. Veelal wordt dit bedrukt met sponsorlogo’s op de voor- of achterzijde maar het is tegenwoordig ook heel gebruikelijk om dit op de mouw, zijkant of broeken te bedrukken. Alles kan.

Overig textiel

Naast het bedrukken van regulier textiel zoals bedrijfs- en/of teamkleding kunnen wij ook ander textiel voorzien van jouw logo of gewenste bedrukking. Maak je look helemaal af door een pet of bijvoorbeeld tas te bestellen met jouw logo.

Beurzen en evenementen

Beurzen

Zorg dat je herkend wordt op beurzen door het gebruik van beurswanden, banners, beachvlaggen en bijvoorbeeld een beursstand geheel in huisstijl. Ook voor vloerzeil met jouw logo, bierviltjes, zitzakken, vlaggenlijnen kun je bij ons terecht.

Evenementen

Ook bij events is het belangrijk om op te vallen. Hier wordt veelal gebruik gemaakt van dranghekdoeken, spandoeken, banners, start-finish banners, peesdoeken en meer. Wij helpen je graag aan de perfecte aankleding voor jouw event.

Ondersteuning

Ben je op zoek naar ondersteuning voor de organisatie van een beurs of evenement? Ook daarbij helpen wij je graag. Wij zijn sterk in regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Web- en logodesign

Logodesign

Een pakkend logo voor jouw bedrijf. Daar helpen wij je graag bij. Of dit nu een simpel en strak logo moet zijn of juist frivool. Wij leveren graag een logo dat bij jou en jouw bedrijf aansluit.

Webdesign

Wil je graag een simpele website maar weet je echt niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je graag op weg. Dat kan zijn met een one-pager of een volledige e-commerce site.

Huisstijlpakketten

We hebben het al een paar keer benoemd; huisstijl. Een huisstijl is de wijze waarop jij of je bedrijf je presenteert naar buiten. Onder huisstijl vallen o.a. je naam, logo, kleur, typografie en kenmerkende vormen, eventueel aangevuld met fotografie.

Klanten aan het woord

Stickers magazijnkast