Klachten en retourneren

Klachten
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw ervaring met dB D-sign! Wij doen er graag alles aan om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op per e-mail, telefoon of reguliere post. Beschrijf uw klacht zo precies mogelijk, zodat wij u goed kunnen helpen.

U kunt ons bereiken via:
E-mail: info@dbdsign.nl
Telefoon: 06 510 042 97 (ma-vrij / 08:30-18:00)

Liever uw klacht per post toesturen? Dat kan naar:

dB D-sign
L.Springerstraat 12
1992BW Velserbroek

Procedure
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij proberen uw klacht binnen 24 uur te beantwoorden. Wanneer u ons op vrijdag of in het weekend e-mailt, kan het iets langer duren. Wanneer wij extra tijd nodig hebben om uw klacht op te lossen, laten wij u dit uiteraard weten. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourvoorwaarden
Omdat al onze producten specifiek voor u vervaardigd of gepersonaliseerd worden is het niet mogelijk om de producten te retourneren. Dat wil zeggen dat u geen gebruik kunt maken van het zogenoemde herroepingsrecht. Zie ook artikel 10 in onze algemene voorwaarden.

“Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

  1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;”

Heeft u naar aanleiding van onze retourvoorwaarden een vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 06-51004297
E-mail: info@dbdsign.nl

 
Productcategorieën
Over dB D-sign